Ş. A. BAKIRCI Et Al. , "GELENEKSEL ŞERBETİN SEBZE SULARI İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ," 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , pp.136, 2022
BAKIRCI, Ş. A. Et Al. 2022. GELENEKSEL ŞERBETİN SEBZE SULARI İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ. 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , 136.
BAKIRCI, Ş. A., ÖZGÖREN, A. S., ÖZCAN SİNİR, G., & ÇOPUR, Ö. U., (2022). GELENEKSEL ŞERBETİN SEBZE SULARI İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ . 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.136).
BAKIRCI, ŞEYMA Et Al. "GELENEKSEL ŞERBETİN SEBZE SULARI İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ," 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 2022
BAKIRCI, ŞEYMA A. Et Al. "GELENEKSEL ŞERBETİN SEBZE SULARI İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ." 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , pp.136, 2022
BAKIRCI, Ş. A. Et Al. (2022) . "GELENEKSEL ŞERBETİN SEBZE SULARI İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ." 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , p.136.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ŞEYMA ALİME BAKIRCI Et Al. }, title={GELENEKSEL ŞERBETİN SEBZE SULARI İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ}, congress name={5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={}, country={}, year={2022}, pages={136} }