Ş. A. Bakırcı Et Al. , "GELENEKSEL ŞERBETİN SEBZE SULARI İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ," 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Bursa, Turkey, pp.136, 2022
Bakırcı, Ş. A. Et Al. 2022. GELENEKSEL ŞERBETİN SEBZE SULARI İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ. 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Bursa, Turkey), 136.
Bakırcı, Ş. A., Özgören, A. S., Özcan Sinir, G., & Çopur, Ö. U., (2022). GELENEKSEL ŞERBETİN SEBZE SULARI İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ . 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.136). Bursa, Turkey
Bakırcı, Şeyma Et Al. "GELENEKSEL ŞERBETİN SEBZE SULARI İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ," 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Turkey, 2022
Bakırcı, Şeyma A. Et Al. "GELENEKSEL ŞERBETİN SEBZE SULARI İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ." 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Bursa, Turkey, pp.136, 2022
Bakırcı, Ş. A. Et Al. (2022) . "GELENEKSEL ŞERBETİN SEBZE SULARI İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ." 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Bursa, Turkey, p.136.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Şeyma Alime Bakırcı Et Al. }, title={GELENEKSEL ŞERBETİN SEBZE SULARI İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ}, congress name={5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2022}, pages={136} }