B. YAYLI And İ. KILIÇ, "Süt Sığırı İşletmelerinin Küresel Isınma Potansiyelinin Tier-1 Yöntemi ile Tahminlenmesi," Uluslararası Biyosistem Mühendisliği Dergisi , vol.1, no.2, pp.79-86, 2020
YAYLI, B. And KILIÇ, İ. 2020. Süt Sığırı İşletmelerinin Küresel Isınma Potansiyelinin Tier-1 Yöntemi ile Tahminlenmesi. Uluslararası Biyosistem Mühendisliği Dergisi , vol.1, no.2 , 79-86.
YAYLI, B., & KILIÇ, İ., (2020). Süt Sığırı İşletmelerinin Küresel Isınma Potansiyelinin Tier-1 Yöntemi ile Tahminlenmesi. Uluslararası Biyosistem Mühendisliği Dergisi , vol.1, no.2, 79-86.
YAYLI, BÜŞRA, And İLKER KILIÇ. "Süt Sığırı İşletmelerinin Küresel Isınma Potansiyelinin Tier-1 Yöntemi ile Tahminlenmesi," Uluslararası Biyosistem Mühendisliği Dergisi , vol.1, no.2, 79-86, 2020
YAYLI, BÜŞRA And KILIÇ, İLKER. "Süt Sığırı İşletmelerinin Küresel Isınma Potansiyelinin Tier-1 Yöntemi ile Tahminlenmesi." Uluslararası Biyosistem Mühendisliği Dergisi , vol.1, no.2, pp.79-86, 2020
YAYLI, B. And KILIÇ, İ. (2020) . "Süt Sığırı İşletmelerinin Küresel Isınma Potansiyelinin Tier-1 Yöntemi ile Tahminlenmesi." Uluslararası Biyosistem Mühendisliği Dergisi , vol.1, no.2, pp.79-86.
@article{article, author={BÜŞRA YAYLI And author={İLKER KILIÇ}, title={Süt Sığırı İşletmelerinin Küresel Isınma Potansiyelinin Tier-1 Yöntemi ile Tahminlenmesi}, journal={Uluslararası Biyosistem Mühendisliği Dergisi}, year=2020, pages={79-86} }