R. ÇIBIK Et Al. , "Beyaz Peynir ve Kaşar Peynirlerinden Laktokok Suşlarının İzolasyonu Tanımlanması ve Teknolojik Özelliklerinin Belirlenmesi," U.Ü. Bilgilendirme ve AR-GE Günleri , vol.1, Bursa, Turkey, pp.404-0, 2011
ÇIBIK, R. Et Al. 2011. Beyaz Peynir ve Kaşar Peynirlerinden Laktokok Suşlarının İzolasyonu Tanımlanması ve Teknolojik Özelliklerinin Belirlenmesi. U.Ü. Bilgilendirme ve AR-GE Günleri , (Bursa, Turkey), 404-0.
ÇIBIK, R., ÇETİNKAYA, F., & ELAL MUŞ, T., (2011). Beyaz Peynir ve Kaşar Peynirlerinden Laktokok Suşlarının İzolasyonu Tanımlanması ve Teknolojik Özelliklerinin Belirlenmesi . U.Ü. Bilgilendirme ve AR-GE Günleri (pp.404-0). Bursa, Turkey
ÇIBIK, RECEP, FİGEN ÇETİNKAYA, And TÜLAY ELAL MUŞ. "Beyaz Peynir ve Kaşar Peynirlerinden Laktokok Suşlarının İzolasyonu Tanımlanması ve Teknolojik Özelliklerinin Belirlenmesi," U.Ü. Bilgilendirme ve AR-GE Günleri, Bursa, Turkey, 2011
ÇIBIK, RECEP Et Al. "Beyaz Peynir ve Kaşar Peynirlerinden Laktokok Suşlarının İzolasyonu Tanımlanması ve Teknolojik Özelliklerinin Belirlenmesi." U.Ü. Bilgilendirme ve AR-GE Günleri , Bursa, Turkey, pp.404-0, 2011
ÇIBIK, R. ÇETİNKAYA, F. And ELAL MUŞ, T. (2011) . "Beyaz Peynir ve Kaşar Peynirlerinden Laktokok Suşlarının İzolasyonu Tanımlanması ve Teknolojik Özelliklerinin Belirlenmesi." U.Ü. Bilgilendirme ve AR-GE Günleri , Bursa, Turkey, pp.404-0.
@conferencepaper{conferencepaper, author={RECEP ÇIBIK Et Al. }, title={Beyaz Peynir ve Kaşar Peynirlerinden Laktokok Suşlarının İzolasyonu Tanımlanması ve Teknolojik Özelliklerinin Belirlenmesi}, congress name={U.Ü. Bilgilendirme ve AR-GE Günleri}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2011}, pages={404-0} }