A. ARSLAN Et Al. , "Elazığ’xxda Tüketime Sunulan Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi.," Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.12, no.6, pp.13-18, 1992
ARSLAN, A. Et Al. 1992. Elazığ’xxda Tüketime Sunulan Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi.. Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.12, no.6 , 13-18.
ARSLAN, A., GÜVEN, A., SALTAN EVRENSEL, S., & PATIR, B., (1992). Elazığ’xxda Tüketime Sunulan Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi.. Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.12, no.6, 13-18.
ARSLAN, ALİ Et Al. "Elazığ’xxda Tüketime Sunulan Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi.," Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.12, no.6, 13-18, 1992
ARSLAN, ALİ Et Al. "Elazığ’xxda Tüketime Sunulan Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi.." Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.12, no.6, pp.13-18, 1992
ARSLAN, A. Et Al. (1992) . "Elazığ’xxda Tüketime Sunulan Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi.." Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.12, no.6, pp.13-18.
@article{article, author={ALİ ARSLAN Et Al. }, title={Elazığ’xxda Tüketime Sunulan Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi.}, journal={Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sağlık Bilimleri Dergisi}, year=1992, pages={13-18} }