N. YÜKSEK Et Al. , "Soğuk Olarak Tüketime Sunulan Bazı Hazır Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin İncelenmesi," Uludağ Üniv. J. Fac. Vet. Med. , vol.24, pp.69-74, 2009
YÜKSEK, N. Et Al. 2009. Soğuk Olarak Tüketime Sunulan Bazı Hazır Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin İncelenmesi. Uludağ Üniv. J. Fac. Vet. Med. , vol.24 , 69-74.
YÜKSEK, N., SALTAN EVRENSEL, S., TEMELLİ, S., & ŞEN, M. K. C., (2009). Soğuk Olarak Tüketime Sunulan Bazı Hazır Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin İncelenmesi. Uludağ Üniv. J. Fac. Vet. Med. , vol.24, 69-74.
YÜKSEK, NUR Et Al. "Soğuk Olarak Tüketime Sunulan Bazı Hazır Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin İncelenmesi," Uludağ Üniv. J. Fac. Vet. Med. , vol.24, 69-74, 2009
YÜKSEK, NUR Et Al. "Soğuk Olarak Tüketime Sunulan Bazı Hazır Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin İncelenmesi." Uludağ Üniv. J. Fac. Vet. Med. , vol.24, pp.69-74, 2009
YÜKSEK, N. Et Al. (2009) . "Soğuk Olarak Tüketime Sunulan Bazı Hazır Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin İncelenmesi." Uludağ Üniv. J. Fac. Vet. Med. , vol.24, pp.69-74.
@article{article, author={NUR YÜKSEK Et Al. }, title={Soğuk Olarak Tüketime Sunulan Bazı Hazır Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitelerinin İncelenmesi}, journal={Uludağ Üniv. J. Fac. Vet. Med.}, year=2009, pages={69-74} }