A. S. Özgören Et Al. , "ANTİFRİZ PROTEİNLERİNİN DONDURULMUŞ GIDALARDA UYGULANMASI," 12. GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KONGRESİ , Bursa, Turkey, pp.3, 2022
Özgören, A. S. Et Al. 2022. ANTİFRİZ PROTEİNLERİNİN DONDURULMUŞ GIDALARDA UYGULANMASI. 12. GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KONGRESİ , (Bursa, Turkey), 3.
Özgören, A. S., Özgören, A. S., Özcan Sinir, G., & Tamer, C. E., (2022). ANTİFRİZ PROTEİNLERİNİN DONDURULMUŞ GIDALARDA UYGULANMASI . 12. GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KONGRESİ (pp.3). Bursa, Turkey
Özgören, Ayşe Et Al. "ANTİFRİZ PROTEİNLERİNİN DONDURULMUŞ GIDALARDA UYGULANMASI," 12. GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KONGRESİ, Bursa, Turkey, 2022
Özgören, Ayşe S. Et Al. "ANTİFRİZ PROTEİNLERİNİN DONDURULMUŞ GIDALARDA UYGULANMASI." 12. GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KONGRESİ , Bursa, Turkey, pp.3, 2022
Özgören, A. S. Et Al. (2022) . "ANTİFRİZ PROTEİNLERİNİN DONDURULMUŞ GIDALARDA UYGULANMASI." 12. GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KONGRESİ , Bursa, Turkey, p.3.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ayşe Selin Özgören Et Al. }, title={ANTİFRİZ PROTEİNLERİNİN DONDURULMUŞ GIDALARDA UYGULANMASI}, congress name={12. GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KONGRESİ}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2022}, pages={3} }