E. ÇAPANOĞLU GÜVEN Et Al. , "Bazı bitkisel çaylara bal ilavesinin antioksidan madde miktarı ve antioksidan kapasite üzerine etkisinin incelenmesi," Gıda Mühendisliği 8. Kongresi , Ankara, Turkey, 2013
ÇAPANOĞLU GÜVEN, E. Et Al. 2013. Bazı bitkisel çaylara bal ilavesinin antioksidan madde miktarı ve antioksidan kapasite üzerine etkisinin incelenmesi. Gıda Mühendisliği 8. Kongresi , (Ankara, Turkey).
ÇAPANOĞLU GÜVEN, E., TOYDEMİR ŞEN, G., KAMİLOĞLU BEŞTEPE, S., FIRATLIGİL DURMUŞ, F. E., & BOYACIOĞLU, D., (2013). Bazı bitkisel çaylara bal ilavesinin antioksidan madde miktarı ve antioksidan kapasite üzerine etkisinin incelenmesi . Gıda Mühendisliği 8. Kongresi, Ankara, Turkey
ÇAPANOĞLU GÜVEN, ESRA Et Al. "Bazı bitkisel çaylara bal ilavesinin antioksidan madde miktarı ve antioksidan kapasite üzerine etkisinin incelenmesi," Gıda Mühendisliği 8. Kongresi, Ankara, Turkey, 2013
ÇAPANOĞLU GÜVEN, ESRA Ç. Et Al. "Bazı bitkisel çaylara bal ilavesinin antioksidan madde miktarı ve antioksidan kapasite üzerine etkisinin incelenmesi." Gıda Mühendisliği 8. Kongresi , Ankara, Turkey, 2013
ÇAPANOĞLU GÜVEN, E. Et Al. (2013) . "Bazı bitkisel çaylara bal ilavesinin antioksidan madde miktarı ve antioksidan kapasite üzerine etkisinin incelenmesi." Gıda Mühendisliği 8. Kongresi , Ankara, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ESRA ÇAPANOĞLU GÜVEN Et Al. }, title={Bazı bitkisel çaylara bal ilavesinin antioksidan madde miktarı ve antioksidan kapasite üzerine etkisinin incelenmesi}, congress name={Gıda Mühendisliği 8. Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2013}}