C. E. TAMER Et Al. , "Gıda Sanayinde Kombucha Biyoselülozunun Değerlendirme Olanakları," In Gıda Mühendisliği Alanında Yeni Yaklaşımlar , İksad Yayınevi, 2022, pp.67-124.
TAMER, C. E. Et Al. Gıda Sanayinde Kombucha Biyoselülozunun Değerlendirme Olanakları. 2022. In Gıda Mühendisliği Alanında Yeni Yaklaşımlar , İksad Yayınevi, 67-124.
TAMER, C. E., AKPINAR BAYİZİT, A., ÖZKAN KARABACAK, A., DURGUT, S., TUNÇKAL, C., BAYRAMOĞLU, G., ... YOLCI ÖMEROĞLU, P.(2022). Gıda Sanayinde Kombucha Biyoselülozunun Değerlendirme Olanakları. Gıda Mühendisliği Alanında Yeni Yaklaşımlar (pp.67-124), İksad Yayınevi.
TAMER, CANAN Et Al. "Gıda Sanayinde Kombucha Biyoselülozunun Değerlendirme Olanakları." In Gıda Mühendisliği Alanında Yeni Yaklaşımlar , 67-124. İksad Yayınevi, 2022
TAMER, CANAN E. Et Al. "Gıda Sanayinde Kombucha Biyoselülozunun Değerlendirme Olanakları." Gıda Mühendisliği Alanında Yeni Yaklaşımlar , İksad Yayınevi, 2022, pp.67-124.
TAMER, C. E. Et Al. (2022) "Gıda Sanayinde Kombucha Biyoselülozunun Değerlendirme Olanakları", Gıda Mühendisliği Alanında Yeni Yaklaşımlar . İksad Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={CANAN ECE TAMER Et Al. }, chaptertitle={Gıda Sanayinde Kombucha Biyoselülozunun Değerlendirme Olanakları}, booktitle={ Gıda Mühendisliği Alanında Yeni Yaklaşımlar}, publisher={İksad Yayınevi}, city={},year={2022} }