Ö. U. ÇOPUR And T. BAYRAM, "Ön İşlemlerin Dondurulmuş ve Kızartılmış Patateslerin Özellikleri Üzerine Etkisi," 2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi , İzmir, Turkey, 1999
ÇOPUR, Ö. U. And BAYRAM, T. 1999. Ön İşlemlerin Dondurulmuş ve Kızartılmış Patateslerin Özellikleri Üzerine Etkisi. 2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi , (İzmir, Turkey).
ÇOPUR, Ö. U., & BAYRAM, T., (1999). Ön İşlemlerin Dondurulmuş ve Kızartılmış Patateslerin Özellikleri Üzerine Etkisi . 2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, İzmir, Turkey
ÇOPUR, ÖMER, And T BAYRAM. "Ön İşlemlerin Dondurulmuş ve Kızartılmış Patateslerin Özellikleri Üzerine Etkisi," 2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, İzmir, Turkey, 1999
ÇOPUR, ÖMER U. And BAYRAM, T. "Ön İşlemlerin Dondurulmuş ve Kızartılmış Patateslerin Özellikleri Üzerine Etkisi." 2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi , İzmir, Turkey, 1999
ÇOPUR, Ö. U. And BAYRAM, T. (1999) . "Ön İşlemlerin Dondurulmuş ve Kızartılmış Patateslerin Özellikleri Üzerine Etkisi." 2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi , İzmir, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÖMER UTKU ÇOPUR And author={T BAYRAM}, title={Ön İşlemlerin Dondurulmuş ve Kızartılmış Patateslerin Özellikleri Üzerine Etkisi}, congress name={2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={1999}}