A. ÖZKAN KARABACAK Et Al. , "Mikrodalga ile kurutmanın çeşitli meyve ve sebzelerin kalite parametreleri üzerine etkisi," Pamukkale Gıda Sempozyumu III , Denizli, Turkey, 2015
ÖZKAN KARABACAK, A. Et Al. 2015. Mikrodalga ile kurutmanın çeşitli meyve ve sebzelerin kalite parametreleri üzerine etkisi. Pamukkale Gıda Sempozyumu III , (Denizli, Turkey).
ÖZKAN KARABACAK, A., ÖZCAN SİNİR, G., & SUNA, S., (2015). Mikrodalga ile kurutmanın çeşitli meyve ve sebzelerin kalite parametreleri üzerine etkisi . Pamukkale Gıda Sempozyumu III, Denizli, Turkey
ÖZKAN KARABACAK, AZİME, GÜLŞAH ÖZCAN SİNİR, And SENEM SUNA. "Mikrodalga ile kurutmanın çeşitli meyve ve sebzelerin kalite parametreleri üzerine etkisi," Pamukkale Gıda Sempozyumu III, Denizli, Turkey, 2015
ÖZKAN KARABACAK, AZİME Ö. Et Al. "Mikrodalga ile kurutmanın çeşitli meyve ve sebzelerin kalite parametreleri üzerine etkisi." Pamukkale Gıda Sempozyumu III , Denizli, Turkey, 2015
ÖZKAN KARABACAK, A. ÖZCAN SİNİR, G. And SUNA, S. (2015) . "Mikrodalga ile kurutmanın çeşitli meyve ve sebzelerin kalite parametreleri üzerine etkisi." Pamukkale Gıda Sempozyumu III , Denizli, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AZİME ÖZKAN KARABACAK Et Al. }, title={Mikrodalga ile kurutmanın çeşitli meyve ve sebzelerin kalite parametreleri üzerine etkisi}, congress name={Pamukkale Gıda Sempozyumu III}, city={Denizli}, country={Turkey}, year={2015}}