Citation Formats
Dondurarak Kurutma Yönteminin Zencefilin Kurutma Karakteristikleri, Renk,Mikroyapı ve Rehidrasyon Özellikleri Üzerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. İZLİ And A. POLAT, "Dondurarak Kurutma Yönteminin Zencefilin Kurutma Karakteristikleri, Renk,Mikroyapı ve Rehidrasyon Özellikleri Üzerine Etkisi," Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.33, pp.126-136, 2016

İZLİ, N. And POLAT, A. 2016. Dondurarak Kurutma Yönteminin Zencefilin Kurutma Karakteristikleri, Renk,Mikroyapı ve Rehidrasyon Özellikleri Üzerine Etkisi. Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.33 , 126-136.

İZLİ, N., & POLAT, A., (2016). Dondurarak Kurutma Yönteminin Zencefilin Kurutma Karakteristikleri, Renk,Mikroyapı ve Rehidrasyon Özellikleri Üzerine Etkisi. Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.33, 126-136.

İZLİ, NAZMİ, And AHMET POLAT. "Dondurarak Kurutma Yönteminin Zencefilin Kurutma Karakteristikleri, Renk,Mikroyapı ve Rehidrasyon Özellikleri Üzerine Etkisi," Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.33, 126-136, 2016

İZLİ, NAZMİ And POLAT, AHMET. "Dondurarak Kurutma Yönteminin Zencefilin Kurutma Karakteristikleri, Renk,Mikroyapı ve Rehidrasyon Özellikleri Üzerine Etkisi." Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.33, pp.126-136, 2016

İZLİ, N. And POLAT, A. (2016) . "Dondurarak Kurutma Yönteminin Zencefilin Kurutma Karakteristikleri, Renk,Mikroyapı ve Rehidrasyon Özellikleri Üzerine Etkisi." Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.33, pp.126-136.

@article{article, author={NAZMİ İZLİ And author={AHMET POLAT}, title={Dondurarak Kurutma Yönteminin Zencefilin Kurutma Karakteristikleri, Renk,Mikroyapı ve Rehidrasyon Özellikleri Üzerine Etkisi}, journal={Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2016, pages={126-136} }