Ş. A. BAKIRCI Et Al. , "Geleneksel Şerbetin Sebze Suları ile Zenginleştirilmesi," 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Bursa, Turkey, 2022
BAKIRCI, Ş. A. Et Al. 2022. Geleneksel Şerbetin Sebze Suları ile Zenginleştirilmesi. 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Bursa, Turkey).
BAKIRCI, Ş. A., ÖZGÖREN, A. S., ÖZCAN SİNİR, G., & ÇOPUR, Ö. U., (2022). Geleneksel Şerbetin Sebze Suları ile Zenginleştirilmesi . 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Turkey
BAKIRCI, Şeyma Et Al. "Geleneksel Şerbetin Sebze Suları ile Zenginleştirilmesi," 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Turkey, 2022
BAKIRCI, Şeyma A. Et Al. "Geleneksel Şerbetin Sebze Suları ile Zenginleştirilmesi." 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Bursa, Turkey, 2022
BAKIRCI, Ş. A. Et Al. (2022) . "Geleneksel Şerbetin Sebze Suları ile Zenginleştirilmesi." 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Bursa, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Şeyma Alime BAKIRCI Et Al. }, title={Geleneksel Şerbetin Sebze Suları ile Zenginleştirilmesi}, congress name={5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2022}}