Ş. A. Bakırcı Et Al. , "Geleneksel Şerbetin Sebze Suları ile Zenginleştirilmesi," 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Bursa, Turkey, 2022
Bakırcı, Ş. A. Et Al. 2022. Geleneksel Şerbetin Sebze Suları ile Zenginleştirilmesi. 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Bursa, Turkey).
Bakırcı, Ş. A., Özgören, A. S., Özcan Sinir, G., & Çopur, Ö. U., (2022). Geleneksel Şerbetin Sebze Suları ile Zenginleştirilmesi . 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Turkey
Bakırcı, Şeyma Et Al. "Geleneksel Şerbetin Sebze Suları ile Zenginleştirilmesi," 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Turkey, 2022
Bakırcı, Şeyma A. Et Al. "Geleneksel Şerbetin Sebze Suları ile Zenginleştirilmesi." 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Bursa, Turkey, 2022
Bakırcı, Ş. A. Et Al. (2022) . "Geleneksel Şerbetin Sebze Suları ile Zenginleştirilmesi." 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Bursa, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Şeyma Alime Bakırcı Et Al. }, title={Geleneksel Şerbetin Sebze Suları ile Zenginleştirilmesi}, congress name={5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2022}}