E. Koç Alibaşoğlu Et Al. , "Propolisin Fizikokimyasal ve Biyoaktif Özelliklerinin ve Gıdalarda Kullanılabilirliğinin Değerlendirilmesi," 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , Turkey, 2022
Koç Alibaşoğlu, E. Et Al. 2022. Propolisin Fizikokimyasal ve Biyoaktif Özelliklerinin ve Gıdalarda Kullanılabilirliğinin Değerlendirilmesi. 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , (Turkey).
Koç Alibaşoğlu, E., Gündoğdu, C., & ÇOPUR, Ö. U., (2022). Propolisin Fizikokimyasal ve Biyoaktif Özelliklerinin ve Gıdalarda Kullanılabilirliğinin Değerlendirilmesi . 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Turkey
Koç Alibaşoğlu, Elif, Cansu Gündoğdu, And ÖMER UTKU ÇOPUR. "Propolisin Fizikokimyasal ve Biyoaktif Özelliklerinin ve Gıdalarda Kullanılabilirliğinin Değerlendirilmesi," 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Turkey, 2022
Koç Alibaşoğlu, Elif K. Et Al. "Propolisin Fizikokimyasal ve Biyoaktif Özelliklerinin ve Gıdalarda Kullanılabilirliğinin Değerlendirilmesi." 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , Turkey, 2022
Koç Alibaşoğlu, E. Gündoğdu, C. And ÇOPUR, Ö. U. (2022) . "Propolisin Fizikokimyasal ve Biyoaktif Özelliklerinin ve Gıdalarda Kullanılabilirliğinin Değerlendirilmesi." 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Elif Koç Alibaşoğlu Et Al. }, title={Propolisin Fizikokimyasal ve Biyoaktif Özelliklerinin ve Gıdalarda Kullanılabilirliğinin Değerlendirilmesi}, congress name={12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2022}}