T. ÖZCAN Et Al. , "Tahıl İçerikli Süt Ürünlerinin Geliştirilmesinde Β-GlukanKullanımı," Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.1, pp.87-96, 2013
ÖZCAN, T. Et Al. 2013. Tahıl İçerikli Süt Ürünlerinin Geliştirilmesinde Β-GlukanKullanımı. Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.1 , 87-96.
ÖZCAN, T., KURTULDU, O., & DELİKANLI KIYAK, B., (2013). Tahıl İçerikli Süt Ürünlerinin Geliştirilmesinde Β-GlukanKullanımı. Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.1, 87-96.
ÖZCAN, TÜLAY, OKAN KURTULDU, And BERRAK DELİKANLI KIYAK. "Tahıl İçerikli Süt Ürünlerinin Geliştirilmesinde Β-GlukanKullanımı," Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.1, 87-96, 2013
ÖZCAN, TÜLAY Et Al. "Tahıl İçerikli Süt Ürünlerinin Geliştirilmesinde Β-GlukanKullanımı." Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.1, pp.87-96, 2013
ÖZCAN, T. KURTULDU, O. And DELİKANLI KIYAK, B. (2013) . "Tahıl İçerikli Süt Ürünlerinin Geliştirilmesinde Β-GlukanKullanımı." Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.1, pp.87-96.
@article{article, author={TÜLAY ÖZCAN Et Al. }, title={Tahıl İçerikli Süt Ürünlerinin Geliştirilmesinde Β-GlukanKullanımı}, journal={Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2013, pages={87-96} }