E. İNCE And N. ÖZFİLİZ, "Türkiyede Supermarketlerde Satışa Sunulan Fermente ve Isıl işlem Görmüş Sucukların Histolojik Muayene ile Kalitelerinin Belirlenmesi," Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.1, no.2, pp.17-23, 2016
İNCE, E. And ÖZFİLİZ, N. 2016. Türkiyede Supermarketlerde Satışa Sunulan Fermente ve Isıl işlem Görmüş Sucukların Histolojik Muayene ile Kalitelerinin Belirlenmesi. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.1, no.2 , 17-23.
İNCE, E., & ÖZFİLİZ, N., (2016). Türkiyede Supermarketlerde Satışa Sunulan Fermente ve Isıl işlem Görmüş Sucukların Histolojik Muayene ile Kalitelerinin Belirlenmesi. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.1, no.2, 17-23.
İNCE, Eser, And NESRİN ÖZFİLİZ. "Türkiyede Supermarketlerde Satışa Sunulan Fermente ve Isıl işlem Görmüş Sucukların Histolojik Muayene ile Kalitelerinin Belirlenmesi," Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.1, no.2, 17-23, 2016
İNCE, Eser And ÖZFİLİZ, NESRİN. "Türkiyede Supermarketlerde Satışa Sunulan Fermente ve Isıl işlem Görmüş Sucukların Histolojik Muayene ile Kalitelerinin Belirlenmesi." Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.1, no.2, pp.17-23, 2016
İNCE, E. And ÖZFİLİZ, N. (2016) . "Türkiyede Supermarketlerde Satışa Sunulan Fermente ve Isıl işlem Görmüş Sucukların Histolojik Muayene ile Kalitelerinin Belirlenmesi." Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.1, no.2, pp.17-23.
@article{article, author={Eser İNCE And author={NESRİN ÖZFİLİZ}, title={Türkiyede Supermarketlerde Satışa Sunulan Fermente ve Isıl işlem Görmüş Sucukların Histolojik Muayene ile Kalitelerinin Belirlenmesi}, journal={Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi}, year=2016, pages={17-23} }