S. D. Doyuran, "Karasakız ve Karalahna Üzüm Çeşitlerinden Elde Edilen Kırmızı Şarapların Kalite Özellikleri Üzerine Araştırmalar.," AKADEMIK GIDA , vol.4, no.4, pp.32-34, 2006
Doyuran, S. D. 2006. Karasakız ve Karalahna Üzüm Çeşitlerinden Elde Edilen Kırmızı Şarapların Kalite Özellikleri Üzerine Araştırmalar.. AKADEMIK GIDA , vol.4, no.4 , 32-34.
Doyuran, S. D., (2006). Karasakız ve Karalahna Üzüm Çeşitlerinden Elde Edilen Kırmızı Şarapların Kalite Özellikleri Üzerine Araştırmalar.. AKADEMIK GIDA , vol.4, no.4, 32-34.
Doyuran, SAADET. "Karasakız ve Karalahna Üzüm Çeşitlerinden Elde Edilen Kırmızı Şarapların Kalite Özellikleri Üzerine Araştırmalar.," AKADEMIK GIDA , vol.4, no.4, 32-34, 2006
Doyuran, SAADET D. . "Karasakız ve Karalahna Üzüm Çeşitlerinden Elde Edilen Kırmızı Şarapların Kalite Özellikleri Üzerine Araştırmalar.." AKADEMIK GIDA , vol.4, no.4, pp.32-34, 2006
Doyuran, S. D. (2006) . "Karasakız ve Karalahna Üzüm Çeşitlerinden Elde Edilen Kırmızı Şarapların Kalite Özellikleri Üzerine Araştırmalar.." AKADEMIK GIDA , vol.4, no.4, pp.32-34.
@article{article, author={SAADET DİLEK YILDIZ}, title={Karasakız ve Karalahna Üzüm Çeşitlerinden Elde Edilen Kırmızı Şarapların Kalite Özellikleri Üzerine Araştırmalar.}, journal={AKADEMIK GIDA}, year=2006, pages={32-34} }