N. Kanat And L. Yılmaz Ersan, "Şirden Mayası ile Üretilen Geleneksel Peynir: İvrindi Kelle Peyniri," 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Bursa, Turkey, pp.111-170, 2022
Kanat, N. And Yılmaz Ersan, L. 2022. Şirden Mayası ile Üretilen Geleneksel Peynir: İvrindi Kelle Peyniri. 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Bursa, Turkey), 111-170.
Kanat, N., & Yılmaz Ersan, L., (2022). Şirden Mayası ile Üretilen Geleneksel Peynir: İvrindi Kelle Peyniri . 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.111-170). Bursa, Turkey
Kanat, NİHAL, And LÜTFİYE YILMAZ ERSAN. "Şirden Mayası ile Üretilen Geleneksel Peynir: İvrindi Kelle Peyniri," 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Bursa, Turkey, 2022
Kanat, NİHAL And Yılmaz Ersan, LÜTFİYE Y. . "Şirden Mayası ile Üretilen Geleneksel Peynir: İvrindi Kelle Peyniri." 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Bursa, Turkey, pp.111-170, 2022
Kanat, N. And Yılmaz Ersan, L. (2022) . "Şirden Mayası ile Üretilen Geleneksel Peynir: İvrindi Kelle Peyniri." 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Bursa, Turkey, pp.111-170.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NİHAL KANAT And author={LÜTFİYE YILMAZ ERSAN}, title={Şirden Mayası ile Üretilen Geleneksel Peynir: İvrindi Kelle Peyniri}, congress name={5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2022}, pages={111-170} }