A. ÖZKAN KARABACAK And Ö. SÜFER, "Mikroalgler ve Yosunlar: Gıda İşleme," In GIDA, BESLENME VE GASTRONOMİDE YENİ TRENDLER , Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, 2024, pp.261-293.
ÖZKAN KARABACAK, A. And SÜFER, Ö. Mikroalgler ve Yosunlar: Gıda İşleme. 2024. In GIDA, BESLENME VE GASTRONOMİDE YENİ TRENDLER , Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, 261-293.
ÖZKAN KARABACAK, A., & SÜFER, Ö., (2024). Mikroalgler ve Yosunlar: Gıda İşleme. GIDA, BESLENME VE GASTRONOMİDE YENİ TRENDLER (pp.261-293), Ankara Nobel Tıp Kitabevleri.
ÖZKAN KARABACAK, AZİME, And ÖZGE SÜFER. "Mikroalgler ve Yosunlar: Gıda İşleme." In GIDA, BESLENME VE GASTRONOMİDE YENİ TRENDLER , 261-293. Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, 2024
ÖZKAN KARABACAK, AZİME Ö. And SÜFER, ÖZGE. "Mikroalgler ve Yosunlar: Gıda İşleme." GIDA, BESLENME VE GASTRONOMİDE YENİ TRENDLER , Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, 2024, pp.261-293.
ÖZKAN KARABACAK, A. And SÜFER, Ö. (2024) "Mikroalgler ve Yosunlar: Gıda İşleme", GIDA, BESLENME VE GASTRONOMİDE YENİ TRENDLER . Ankara Nobel Tıp Kitabevleri.
@bookchapter{bookchapter, author ={AZİME ÖZKAN KARABACAK And author ={ÖZGE SÜFER}, chaptertitle={Mikroalgler ve Yosunlar: Gıda İşleme}, booktitle={ GIDA, BESLENME VE GASTRONOMİDE YENİ TRENDLER}, publisher={Ankara Nobel Tıp Kitabevleri}, city={},year={2024} }