A. KUMRAL Et Al. , "Salamura siyah zeytin fermentasyonundaki mikroflora ve starter kullanımı," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, pp.593-597, 2009
KUMRAL, A. Et Al. 2009. Salamura siyah zeytin fermentasyonundaki mikroflora ve starter kullanımı. 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Turkey), 593-597.
KUMRAL, A., YAVUZ, M., & KORUKLUOĞLU, M., (2009). Salamura siyah zeytin fermentasyonundaki mikroflora ve starter kullanımı . 6. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.593-597). , Turkey
KUMRAL, AYŞEGÜL, MÜMİNE YAVUZ, And MİHRİBAN KORUKLUOĞLU. "Salamura siyah zeytin fermentasyonundaki mikroflora ve starter kullanımı," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 2009
KUMRAL, AYŞEGÜL Et Al. "Salamura siyah zeytin fermentasyonundaki mikroflora ve starter kullanımı." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, pp.593-597, 2009
KUMRAL, A. YAVUZ, M. And KORUKLUOĞLU, M. (2009) . "Salamura siyah zeytin fermentasyonundaki mikroflora ve starter kullanımı." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, pp.593-597.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AYŞEGÜL KUMRAL Et Al. }, title={Salamura siyah zeytin fermentasyonundaki mikroflora ve starter kullanımı}, congress name={6. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2009}, pages={593-597} }