S. BAŞAY, "Organik Ürünlerin Ekoturizme katkılarının Değerlendirilmesi: Antalya İli Örneği," Bartın Orman Fakültesi Dergisi , vol.20, no.2, pp.303-310, 2018
BAŞAY, S. 2018. Organik Ürünlerin Ekoturizme katkılarının Değerlendirilmesi: Antalya İli Örneği. Bartın Orman Fakültesi Dergisi , vol.20, no.2 , 303-310.
BAŞAY, S., (2018). Organik Ürünlerin Ekoturizme katkılarının Değerlendirilmesi: Antalya İli Örneği. Bartın Orman Fakültesi Dergisi , vol.20, no.2, 303-310.
BAŞAY, SEVİNÇ. "Organik Ürünlerin Ekoturizme katkılarının Değerlendirilmesi: Antalya İli Örneği," Bartın Orman Fakültesi Dergisi , vol.20, no.2, 303-310, 2018
BAŞAY, SEVİNÇ. "Organik Ürünlerin Ekoturizme katkılarının Değerlendirilmesi: Antalya İli Örneği." Bartın Orman Fakültesi Dergisi , vol.20, no.2, pp.303-310, 2018
BAŞAY, S. (2018) . "Organik Ürünlerin Ekoturizme katkılarının Değerlendirilmesi: Antalya İli Örneği." Bartın Orman Fakültesi Dergisi , vol.20, no.2, pp.303-310.
@article{article, author={SEVİNÇ BAŞAY}, title={Organik Ürünlerin Ekoturizme katkılarının Değerlendirilmesi: Antalya İli Örneği}, journal={Bartın Orman Fakültesi Dergisi}, year=2018, pages={303-310} }