Ö. Canbolat, "Alkalilerle İşlemenin Mısır Samanının Besin Madde Bileşimi, İn Vitro Gaz Üretimi ve Yem Değeri Üzerine Etkisi," Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi , vol.27, no.1, pp.61-67, 2022
Canbolat, Ö. 2022. Alkalilerle İşlemenin Mısır Samanının Besin Madde Bileşimi, İn Vitro Gaz Üretimi ve Yem Değeri Üzerine Etkisi. Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi , vol.27, no.1 , 61-67.
Canbolat, Ö., (2022). Alkalilerle İşlemenin Mısır Samanının Besin Madde Bileşimi, İn Vitro Gaz Üretimi ve Yem Değeri Üzerine Etkisi. Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi , vol.27, no.1, 61-67.
Canbolat, ÖNDER. "Alkalilerle İşlemenin Mısır Samanının Besin Madde Bileşimi, İn Vitro Gaz Üretimi ve Yem Değeri Üzerine Etkisi," Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi , vol.27, no.1, 61-67, 2022
Canbolat, ÖNDER. "Alkalilerle İşlemenin Mısır Samanının Besin Madde Bileşimi, İn Vitro Gaz Üretimi ve Yem Değeri Üzerine Etkisi." Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi , vol.27, no.1, pp.61-67, 2022
Canbolat, Ö. (2022) . "Alkalilerle İşlemenin Mısır Samanının Besin Madde Bileşimi, İn Vitro Gaz Üretimi ve Yem Değeri Üzerine Etkisi." Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi , vol.27, no.1, pp.61-67.
@article{article, author={ÖNDER CANBOLAT}, title={Alkalilerle İşlemenin Mısır Samanının Besin Madde Bileşimi, İn Vitro Gaz Üretimi ve Yem Değeri Üzerine Etkisi}, journal={Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi}, year=2022, pages={61-67} }