İ. ALİBAŞ And N. KÖKSAL, "Böğürtlenin mikrodalga ve sıcak hava ile kurutulması ve kurutmanın renk ve askorbik asit içeriği üzerine etkisinin belirlenmesi.," Bahçe , vol.46, no.1, pp.53-62, 2017
ALİBAŞ, İ. And KÖKSAL, N. 2017. Böğürtlenin mikrodalga ve sıcak hava ile kurutulması ve kurutmanın renk ve askorbik asit içeriği üzerine etkisinin belirlenmesi.. Bahçe , vol.46, no.1 , 53-62.
ALİBAŞ, İ., & KÖKSAL, N., (2017). Böğürtlenin mikrodalga ve sıcak hava ile kurutulması ve kurutmanın renk ve askorbik asit içeriği üzerine etkisinin belirlenmesi.. Bahçe , vol.46, no.1, 53-62.
ALİBAŞ, İLKNUR, And NEZİHE KÖKSAL. "Böğürtlenin mikrodalga ve sıcak hava ile kurutulması ve kurutmanın renk ve askorbik asit içeriği üzerine etkisinin belirlenmesi.," Bahçe , vol.46, no.1, 53-62, 2017
ALİBAŞ, İLKNUR And KÖKSAL, NEZİHE. "Böğürtlenin mikrodalga ve sıcak hava ile kurutulması ve kurutmanın renk ve askorbik asit içeriği üzerine etkisinin belirlenmesi.." Bahçe , vol.46, no.1, pp.53-62, 2017
ALİBAŞ, İ. And KÖKSAL, N. (2017) . "Böğürtlenin mikrodalga ve sıcak hava ile kurutulması ve kurutmanın renk ve askorbik asit içeriği üzerine etkisinin belirlenmesi.." Bahçe , vol.46, no.1, pp.53-62.
@article{article, author={İLKNUR ALİBAŞ And author={NEZİHE KÖKSAL}, title={Böğürtlenin mikrodalga ve sıcak hava ile kurutulması ve kurutmanın renk ve askorbik asit içeriği üzerine etkisinin belirlenmesi.}, journal={Bahçe}, year=2017, pages={53-62} }