T. Özcan And E. Yıldız, "Sebze Püresi ile Üretilen Yoğurtların Tekstürel ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi," Türk Tarım–Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, no.7, pp.579-587, 2016
Özcan, T. And Yıldız, E. 2016. Sebze Püresi ile Üretilen Yoğurtların Tekstürel ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi. Türk Tarım–Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, no.7 , 579-587.
Özcan, T., & Yıldız, E., (2016). Sebze Püresi ile Üretilen Yoğurtların Tekstürel ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi. Türk Tarım–Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, no.7, 579-587.
Özcan, TÜLAY, And Eda Yıldız. "Sebze Püresi ile Üretilen Yoğurtların Tekstürel ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi," Türk Tarım–Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, no.7, 579-587, 2016
Özcan, TÜLAY And Yıldız, Eda. "Sebze Püresi ile Üretilen Yoğurtların Tekstürel ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi." Türk Tarım–Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, no.7, pp.579-587, 2016
Özcan, T. And Yıldız, E. (2016) . "Sebze Püresi ile Üretilen Yoğurtların Tekstürel ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi." Türk Tarım–Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, no.7, pp.579-587.
@article{article, author={TÜLAY ÖZCAN And author={Eda Yıldız}, title={Sebze Püresi ile Üretilen Yoğurtların Tekstürel ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi}, journal={Türk Tarım–Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi}, year=2016, pages={579-587} }