T. ÖZCAN And E. YILDIZ, "Sebze Püresi ile Üretilen Yoğurtların Tekstürel ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi," Türk Tarım–Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, no.7, pp.579-587, 2016
ÖZCAN, T. And YILDIZ, E. 2016. Sebze Püresi ile Üretilen Yoğurtların Tekstürel ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi. Türk Tarım–Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, no.7 , 579-587.
ÖZCAN, T., & YILDIZ, E., (2016). Sebze Püresi ile Üretilen Yoğurtların Tekstürel ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi. Türk Tarım–Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, no.7, 579-587.
ÖZCAN, TÜLAY, And EDA YILDIZ. "Sebze Püresi ile Üretilen Yoğurtların Tekstürel ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi," Türk Tarım–Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, no.7, 579-587, 2016
ÖZCAN, TÜLAY And YILDIZ, EDA. "Sebze Püresi ile Üretilen Yoğurtların Tekstürel ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi." Türk Tarım–Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, no.7, pp.579-587, 2016
ÖZCAN, T. And YILDIZ, E. (2016) . "Sebze Püresi ile Üretilen Yoğurtların Tekstürel ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi." Türk Tarım–Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, no.7, pp.579-587.
@article{article, author={TÜLAY ÖZCAN And author={EDA YILDIZ}, title={Sebze Püresi ile Üretilen Yoğurtların Tekstürel ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi}, journal={Türk Tarım–Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi}, year=2016, pages={579-587} }