N. Türkmen Erol, "Polyphenols of Artichoke Fractions and Their In-Vitro Digestion," Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Fen ve Mühendislik Dergisi , vol.26, no.2, pp.339-345, 2023
Türkmen Erol, N. 2023. Polyphenols of Artichoke Fractions and Their In-Vitro Digestion. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Fen ve Mühendislik Dergisi , vol.26, no.2 , 339-345.
Türkmen Erol, N., (2023). Polyphenols of Artichoke Fractions and Their In-Vitro Digestion. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Fen ve Mühendislik Dergisi , vol.26, no.2, 339-345.
Türkmen Erol, NİHAL. "Polyphenols of Artichoke Fractions and Their In-Vitro Digestion," Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Fen ve Mühendislik Dergisi , vol.26, no.2, 339-345, 2023
Türkmen Erol, NİHAL T. . "Polyphenols of Artichoke Fractions and Their In-Vitro Digestion." Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Fen ve Mühendislik Dergisi , vol.26, no.2, pp.339-345, 2023
Türkmen Erol, N. (2023) . "Polyphenols of Artichoke Fractions and Their In-Vitro Digestion." Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Fen ve Mühendislik Dergisi , vol.26, no.2, pp.339-345.
@article{article, author={NİHAL TÜRKMEN EROL}, title={Polyphenols of Artichoke Fractions and Their In-Vitro Digestion}, journal={Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Fen ve Mühendislik Dergisi}, year=2023, pages={339-345} }