V. UYLAŞER Et Al. , "Hıyar turşusu üretiminde potasyum sorbat derişiminin fermentasyona etkisi ve meyveye geçme oranının belirlenmesi," 11. KÜKEM Biyoteknoloji Kongresi , vol.23, Turkey, pp.11-18, 1999
UYLAŞER, V. Et Al. 1999. Hıyar turşusu üretiminde potasyum sorbat derişiminin fermentasyona etkisi ve meyveye geçme oranının belirlenmesi. 11. KÜKEM Biyoteknoloji Kongresi , (Turkey), 11-18.
UYLAŞER, V., GÖÇMEN, D., KORUKLUOĞLU, M., KUMRAL, A., & ŞAHİN, İ., (1999). Hıyar turşusu üretiminde potasyum sorbat derişiminin fermentasyona etkisi ve meyveye geçme oranının belirlenmesi . 11. KÜKEM Biyoteknoloji Kongresi (pp.11-18). , Turkey
UYLAŞER, VİLDAN Et Al. "Hıyar turşusu üretiminde potasyum sorbat derişiminin fermentasyona etkisi ve meyveye geçme oranının belirlenmesi," 11. KÜKEM Biyoteknoloji Kongresi, Turkey, 1999
UYLAŞER, VİLDAN Et Al. "Hıyar turşusu üretiminde potasyum sorbat derişiminin fermentasyona etkisi ve meyveye geçme oranının belirlenmesi." 11. KÜKEM Biyoteknoloji Kongresi , Turkey, pp.11-18, 1999
UYLAŞER, V. Et Al. (1999) . "Hıyar turşusu üretiminde potasyum sorbat derişiminin fermentasyona etkisi ve meyveye geçme oranının belirlenmesi." 11. KÜKEM Biyoteknoloji Kongresi , Turkey, pp.11-18.
@conferencepaper{conferencepaper, author={VİLDAN UYLAŞER Et Al. }, title={Hıyar turşusu üretiminde potasyum sorbat derişiminin fermentasyona etkisi ve meyveye geçme oranının belirlenmesi}, congress name={11. KÜKEM Biyoteknoloji Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={1999}, pages={11-18} }