B. İNCEDAYI, "Bazı nar ürünlerinin antioksidan özellikler ve in-vitro biyoerişilebilirlik açısından değerlendirilmesi," Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.23, no.1, pp.96-110, 2021
İNCEDAYI, B. 2021. Bazı nar ürünlerinin antioksidan özellikler ve in-vitro biyoerişilebilirlik açısından değerlendirilmesi. Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.23, no.1 , 96-110.
İNCEDAYI, B., (2021). Bazı nar ürünlerinin antioksidan özellikler ve in-vitro biyoerişilebilirlik açısından değerlendirilmesi. Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.23, no.1, 96-110.
İNCEDAYI, BİGE. "Bazı nar ürünlerinin antioksidan özellikler ve in-vitro biyoerişilebilirlik açısından değerlendirilmesi," Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.23, no.1, 96-110, 2021
İNCEDAYI, BİGE. "Bazı nar ürünlerinin antioksidan özellikler ve in-vitro biyoerişilebilirlik açısından değerlendirilmesi." Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.23, no.1, pp.96-110, 2021
İNCEDAYI, B. (2021) . "Bazı nar ürünlerinin antioksidan özellikler ve in-vitro biyoerişilebilirlik açısından değerlendirilmesi." Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.23, no.1, pp.96-110.
@article{article, author={BİGE İNCEDAYI}, title={Bazı nar ürünlerinin antioksidan özellikler ve in-vitro biyoerişilebilirlik açısından değerlendirilmesi}, journal={Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2021, pages={96-110} }