S. Akgün Et Al. , "Tüketime sunulan kremalı pastaların mikrobiyolojik niteliklerinin saptanması," Gıda , vol.22, no.6, pp.433-438, 1996
Akgün, S. Et Al. 1996. Tüketime sunulan kremalı pastaların mikrobiyolojik niteliklerinin saptanması. Gıda , vol.22, no.6 , 433-438.
Akgün, S., SOYUTEMİZ, G. E., ANAR, Ş., & ÇIBIK, R., (1996). Tüketime sunulan kremalı pastaların mikrobiyolojik niteliklerinin saptanması. Gıda , vol.22, no.6, 433-438.
Akgün, Sadi Et Al. "Tüketime sunulan kremalı pastaların mikrobiyolojik niteliklerinin saptanması," Gıda , vol.22, no.6, 433-438, 1996
Akgün, Sadi Et Al. "Tüketime sunulan kremalı pastaların mikrobiyolojik niteliklerinin saptanması." Gıda , vol.22, no.6, pp.433-438, 1996
Akgün, S. Et Al. (1996) . "Tüketime sunulan kremalı pastaların mikrobiyolojik niteliklerinin saptanması." Gıda , vol.22, no.6, pp.433-438.
@article{article, author={Sadi Akgün Et Al. }, title={Tüketime sunulan kremalı pastaların mikrobiyolojik niteliklerinin saptanması}, journal={Gıda}, year=1996, pages={433-438} }