E. PEHLİVAN Et Al. , "Yumurta Kabuğu Zarı: Fonksiyonel Özellikleri ve Gıda Sanayinde Kullanım Olanakları," 2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu , Mersin, Turkey, 2023
PEHLİVAN, E. Et Al. 2023. Yumurta Kabuğu Zarı: Fonksiyonel Özellikleri ve Gıda Sanayinde Kullanım Olanakları. 2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu , (Mersin, Turkey).
PEHLİVAN, E., DURGUT MALÇOK, S., & TAMER, C. E., (2023). Yumurta Kabuğu Zarı: Fonksiyonel Özellikleri ve Gıda Sanayinde Kullanım Olanakları . 2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Turkey
PEHLİVAN, Elif, Senanur DURGUT MALÇOK, And CANAN ECE TAMER. "Yumurta Kabuğu Zarı: Fonksiyonel Özellikleri ve Gıda Sanayinde Kullanım Olanakları," 2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Turkey, 2023
PEHLİVAN, Elif Et Al. "Yumurta Kabuğu Zarı: Fonksiyonel Özellikleri ve Gıda Sanayinde Kullanım Olanakları." 2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu , Mersin, Turkey, 2023
PEHLİVAN, E. DURGUT MALÇOK, S. And TAMER, C. E. (2023) . "Yumurta Kabuğu Zarı: Fonksiyonel Özellikleri ve Gıda Sanayinde Kullanım Olanakları." 2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu , Mersin, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Elif PEHLİVAN Et Al. }, title={Yumurta Kabuğu Zarı: Fonksiyonel Özellikleri ve Gıda Sanayinde Kullanım Olanakları}, congress name={2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu}, city={Mersin}, country={Turkey}, year={2023}}