S. Durgut Et Al. , "Isı pompalı Kurutucu ile Kurutulan Kızılcık (Cornus mas. L.) - Kapya Biber (Capsicum annuum) Pestilinin Yanıt Yüzey Metodu Kullanılarak Optimizasyonu, Kurutma Karakteristiklerinin ve in vitro Biyoyararlılıklarının Belirlenmesi," 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , Bursa, Turkey, pp.244, 2022
Durgut, S. Et Al. 2022. Isı pompalı Kurutucu ile Kurutulan Kızılcık (Cornus mas. L.) - Kapya Biber (Capsicum annuum) Pestilinin Yanıt Yüzey Metodu Kullanılarak Optimizasyonu, Kurutma Karakteristiklerinin ve in vitro Biyoyararlılıklarının Belirlenmesi. 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , (Bursa, Turkey), 244.
Durgut, S., Özkan Karabacak, A., Tamer, C. E., & Tunçkal, C., (2022). Isı pompalı Kurutucu ile Kurutulan Kızılcık (Cornus mas. L.) - Kapya Biber (Capsicum annuum) Pestilinin Yanıt Yüzey Metodu Kullanılarak Optimizasyonu, Kurutma Karakteristiklerinin ve in vitro Biyoyararlılıklarının Belirlenmesi . 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi (pp.244). Bursa, Turkey
Durgut, Senanur Et Al. "Isı pompalı Kurutucu ile Kurutulan Kızılcık (Cornus mas. L.) - Kapya Biber (Capsicum annuum) Pestilinin Yanıt Yüzey Metodu Kullanılarak Optimizasyonu, Kurutma Karakteristiklerinin ve in vitro Biyoyararlılıklarının Belirlenmesi," 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Bursa, Turkey, 2022
Durgut, Senanur Et Al. "Isı pompalı Kurutucu ile Kurutulan Kızılcık (Cornus mas. L.) - Kapya Biber (Capsicum annuum) Pestilinin Yanıt Yüzey Metodu Kullanılarak Optimizasyonu, Kurutma Karakteristiklerinin ve in vitro Biyoyararlılıklarının Belirlenmesi." 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , Bursa, Turkey, pp.244, 2022
Durgut, S. Et Al. (2022) . "Isı pompalı Kurutucu ile Kurutulan Kızılcık (Cornus mas. L.) - Kapya Biber (Capsicum annuum) Pestilinin Yanıt Yüzey Metodu Kullanılarak Optimizasyonu, Kurutma Karakteristiklerinin ve in vitro Biyoyararlılıklarının Belirlenmesi." 12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , Bursa, Turkey, p.244.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Senanur Durgut Et Al. }, title={Isı pompalı Kurutucu ile Kurutulan Kızılcık (Cornus mas. L.) - Kapya Biber (Capsicum annuum) Pestilinin Yanıt Yüzey Metodu Kullanılarak Optimizasyonu, Kurutma Karakteristiklerinin ve in vitro Biyoyararlılıklarının Belirlenmesi}, congress name={12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2022}, pages={244} }