R. ÇOLAK ŞAŞMAZER Et Al. , "Surveying Production and Some Quality Characteristics of Pudding with Apricot and Quinoa Mixed Sauce (Kayısı ve Kinoa Karışım Soslu Puding Üretiminin ve Bazı Kalite Özelliklerinin Araştırılması)," ULUSLARARASI GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK KONGRESİ , Gaziantep, Turkey, pp.43-52, 2019
ÇOLAK ŞAŞMAZER, R. Et Al. 2019. Surveying Production and Some Quality Characteristics of Pudding with Apricot and Quinoa Mixed Sauce (Kayısı ve Kinoa Karışım Soslu Puding Üretiminin ve Bazı Kalite Özelliklerinin Araştırılması). ULUSLARARASI GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK KONGRESİ , (Gaziantep, Turkey), 43-52.
ÇOLAK ŞAŞMAZER, R., ÖZOĞLU, Ö., & KORUKLUOĞLU, M., (2019). Surveying Production and Some Quality Characteristics of Pudding with Apricot and Quinoa Mixed Sauce (Kayısı ve Kinoa Karışım Soslu Puding Üretiminin ve Bazı Kalite Özelliklerinin Araştırılması) . ULUSLARARASI GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK KONGRESİ (pp.43-52). Gaziantep, Turkey
ÇOLAK ŞAŞMAZER, RUKİYE, ÖZÜM ÖZOĞLU, And MİHRİBAN KORUKLUOĞLU. "Surveying Production and Some Quality Characteristics of Pudding with Apricot and Quinoa Mixed Sauce (Kayısı ve Kinoa Karışım Soslu Puding Üretiminin ve Bazı Kalite Özelliklerinin Araştırılması)," ULUSLARARASI GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK KONGRESİ, Gaziantep, Turkey, 2019
ÇOLAK ŞAŞMAZER, RUKİYE Ç. Et Al. "Surveying Production and Some Quality Characteristics of Pudding with Apricot and Quinoa Mixed Sauce (Kayısı ve Kinoa Karışım Soslu Puding Üretiminin ve Bazı Kalite Özelliklerinin Araştırılması)." ULUSLARARASI GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK KONGRESİ , Gaziantep, Turkey, pp.43-52, 2019
ÇOLAK ŞAŞMAZER, R. ÖZOĞLU, Ö. And KORUKLUOĞLU, M. (2019) . "Surveying Production and Some Quality Characteristics of Pudding with Apricot and Quinoa Mixed Sauce (Kayısı ve Kinoa Karışım Soslu Puding Üretiminin ve Bazı Kalite Özelliklerinin Araştırılması)." ULUSLARARASI GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK KONGRESİ , Gaziantep, Turkey, pp.43-52.
@conferencepaper{conferencepaper, author={RUKİYE ÇOLAK ŞAŞMAZER Et Al. }, title={Surveying Production and Some Quality Characteristics of Pudding with Apricot and Quinoa Mixed Sauce (Kayısı ve Kinoa Karışım Soslu Puding Üretiminin ve Bazı Kalite Özelliklerinin Araştırılması)}, congress name={ULUSLARARASI GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK KONGRESİ}, city={Gaziantep}, country={Turkey}, year={2019}, pages={43-52} }