C. E. TAMER Et Al. , "Mantar Konservesi Üretiminde HACCP Sisteminin Uygulanması," VIII. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi , Turkey, pp.461-473, 2008
TAMER, C. E. Et Al. 2008. Mantar Konservesi Üretiminde HACCP Sisteminin Uygulanması. VIII. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi , (Turkey), 461-473.
TAMER, C. E., İNCEDAYI, B., ÖZTÜRK, A., & ÇOPUR, Ö. U., (2008). Mantar Konservesi Üretiminde HACCP Sisteminin Uygulanması . VIII. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi (pp.461-473). , Turkey
TAMER, CANAN Et Al. "Mantar Konservesi Üretiminde HACCP Sisteminin Uygulanması," VIII. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi, Turkey, 2008
TAMER, CANAN E. Et Al. "Mantar Konservesi Üretiminde HACCP Sisteminin Uygulanması." VIII. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi , Turkey, pp.461-473, 2008
TAMER, C. E. Et Al. (2008) . "Mantar Konservesi Üretiminde HACCP Sisteminin Uygulanması." VIII. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi , Turkey, pp.461-473.
@conferencepaper{conferencepaper, author={CANAN ECE TAMER Et Al. }, title={Mantar Konservesi Üretiminde HACCP Sisteminin Uygulanması}, congress name={VIII. Ulusal Tarım Ekonomisi Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2008}, pages={461-473} }