B. DELİKANLI KIYAK Et Al. , "Bursa Merkezinde Tüketime Sunulan Etsiz Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi," Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.3, no.1, pp.13-17, 2014
DELİKANLI KIYAK, B. Et Al. 2014. Bursa Merkezinde Tüketime Sunulan Etsiz Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi. Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.3, no.1 , 13-17.
DELİKANLI KIYAK, B., SÖNMEZ, B., & ÖZDEMİR, Y., (2014). Bursa Merkezinde Tüketime Sunulan Etsiz Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi. Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.3, no.1, 13-17.
DELİKANLI KIYAK, BERRAK, BARIŞ SÖNMEZ, And YASEMİN ÖZDEMİR. "Bursa Merkezinde Tüketime Sunulan Etsiz Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi," Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.3, no.1, 13-17, 2014
DELİKANLI KIYAK, BERRAK D. Et Al. "Bursa Merkezinde Tüketime Sunulan Etsiz Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi." Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.3, no.1, pp.13-17, 2014
DELİKANLI KIYAK, B. SÖNMEZ, B. And ÖZDEMİR, Y. (2014) . "Bursa Merkezinde Tüketime Sunulan Etsiz Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi." Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.3, no.1, pp.13-17.
@article{article, author={BERRAK DELİKANLI KIYAK Et Al. }, title={Bursa Merkezinde Tüketime Sunulan Etsiz Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi}, journal={Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi}, year=2014, pages={13-17} }