P. AYDINOL And T. ÖZCAN, "Farklı dumanlama tekniklerinin füme Çerkez peynirinin özellikleri üzerine etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.178, 2012
AYDINOL, P. And ÖZCAN, T. 2012. Farklı dumanlama tekniklerinin füme Çerkez peynirinin özellikleri üzerine etkisi. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 178.
AYDINOL, P., & ÖZCAN, T., (2012). Farklı dumanlama tekniklerinin füme Çerkez peynirinin özellikleri üzerine etkisi . Türkiye 11. Gıda Kongresi (pp.178). Hatay, Turkey
AYDINOL, PINAR, And TÜLAY ÖZCAN. "Farklı dumanlama tekniklerinin füme Çerkez peynirinin özellikleri üzerine etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012
AYDINOL, PINAR A. And ÖZCAN, TÜLAY. "Farklı dumanlama tekniklerinin füme Çerkez peynirinin özellikleri üzerine etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.178, 2012
AYDINOL, P. And ÖZCAN, T. (2012) . "Farklı dumanlama tekniklerinin füme Çerkez peynirinin özellikleri üzerine etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.178.
@conferencepaper{conferencepaper, author={PINAR AYDINOL SÖNMEZ And author={TÜLAY ÖZCAN}, title={Farklı dumanlama tekniklerinin füme Çerkez peynirinin özellikleri üzerine etkisi}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={178} }