M. Ersoy And B. İzgi, "Bitkisel Çaylar ve Antioksidan Özellikleri," 1.Ulusal Kimya Öğrenci Kongresi, 07-10 Nisan , Bursa, Turkey, pp.41, 2010
Ersoy, M. And İzgi, B. 2010. Bitkisel Çaylar ve Antioksidan Özellikleri. 1.Ulusal Kimya Öğrenci Kongresi, 07-10 Nisan , (Bursa, Turkey), 41.
Ersoy, M., & İzgi, B., (2010). Bitkisel Çaylar ve Antioksidan Özellikleri . 1.Ulusal Kimya Öğrenci Kongresi, 07-10 Nisan (pp.41). Bursa, Turkey
Ersoy, Muazzez, And BELGİN İZGİ. "Bitkisel Çaylar ve Antioksidan Özellikleri," 1.Ulusal Kimya Öğrenci Kongresi, 07-10 Nisan, Bursa, Turkey, 2010
Ersoy, Muazzez And İzgi, BELGİN. "Bitkisel Çaylar ve Antioksidan Özellikleri." 1.Ulusal Kimya Öğrenci Kongresi, 07-10 Nisan , Bursa, Turkey, pp.41, 2010
Ersoy, M. And İzgi, B. (2010) . "Bitkisel Çaylar ve Antioksidan Özellikleri." 1.Ulusal Kimya Öğrenci Kongresi, 07-10 Nisan , Bursa, Turkey, p.41.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Muazzez Ersoy And author={BELGİN İZGİ}, title={Bitkisel Çaylar ve Antioksidan Özellikleri}, congress name={1.Ulusal Kimya Öğrenci Kongresi, 07-10 Nisan}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2010}, pages={41} }