Ö. Canbolat, "Farklı Teknolojik İşlemlerden Geçirilmiş Arpa Dane Yeminin Yem Değeri ve Rumen Fermantasyonu Üzerine Etkisi," 3. Uluslararası GAP Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi , Şanlıurfa, Turkey, 2020
Canbolat, Ö. 2020. Farklı Teknolojik İşlemlerden Geçirilmiş Arpa Dane Yeminin Yem Değeri ve Rumen Fermantasyonu Üzerine Etkisi. 3. Uluslararası GAP Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi , (Şanlıurfa, Turkey).
Canbolat, Ö., (2020). Farklı Teknolojik İşlemlerden Geçirilmiş Arpa Dane Yeminin Yem Değeri ve Rumen Fermantasyonu Üzerine Etkisi . 3. Uluslararası GAP Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi, Şanlıurfa, Turkey
Canbolat, ÖNDER. "Farklı Teknolojik İşlemlerden Geçirilmiş Arpa Dane Yeminin Yem Değeri ve Rumen Fermantasyonu Üzerine Etkisi," 3. Uluslararası GAP Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi, Şanlıurfa, Turkey, 2020
Canbolat, ÖNDER. "Farklı Teknolojik İşlemlerden Geçirilmiş Arpa Dane Yeminin Yem Değeri ve Rumen Fermantasyonu Üzerine Etkisi." 3. Uluslararası GAP Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi , Şanlıurfa, Turkey, 2020
Canbolat, Ö. (2020) . "Farklı Teknolojik İşlemlerden Geçirilmiş Arpa Dane Yeminin Yem Değeri ve Rumen Fermantasyonu Üzerine Etkisi." 3. Uluslararası GAP Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi , Şanlıurfa, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÖNDER CANBOLAT}, title={Farklı Teknolojik İşlemlerden Geçirilmiş Arpa Dane Yeminin Yem Değeri ve Rumen Fermantasyonu Üzerine Etkisi}, congress name={3. Uluslararası GAP Gıda, Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi}, city={Şanlıurfa}, country={Turkey}, year={2020}}