T. ÖZCAN Et Al. , "Tahıl içerikli süt ürünlerinin geliştirilmesinde β- glukan kullanımı," U. Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.1, pp.87-96, 2013
ÖZCAN, T. Et Al. 2013. Tahıl içerikli süt ürünlerinin geliştirilmesinde β- glukan kullanımı. U. Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.1 , 87-96.
ÖZCAN, T., KURTULDU, O., & DELİKANLI, B., (2013). Tahıl içerikli süt ürünlerinin geliştirilmesinde β- glukan kullanımı. U. Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.1, 87-96.
ÖZCAN, TÜLAY, OKAN KURTULDU, And BERRAK DELİKANLI. "Tahıl içerikli süt ürünlerinin geliştirilmesinde β- glukan kullanımı," U. Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.1, 87-96, 2013
ÖZCAN, TÜLAY Et Al. "Tahıl içerikli süt ürünlerinin geliştirilmesinde β- glukan kullanımı." U. Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.1, pp.87-96, 2013
ÖZCAN, T. KURTULDU, O. And DELİKANLI, B. (2013) . "Tahıl içerikli süt ürünlerinin geliştirilmesinde β- glukan kullanımı." U. Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.1, pp.87-96.
@article{article, author={TÜLAY ÖZCAN Et Al. }, title={Tahıl içerikli süt ürünlerinin geliştirilmesinde β- glukan kullanımı}, journal={U. Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2013, pages={87-96} }