M. GÜLDAŞ, "Dilimlenerek Dondurulmuş Kivi Meyvesinin Kalitesi Üzerine Meyve Olgunluğunun Şeker Organik Asit Çözeltisine Daldırmanın ve Depolama Sıcaklıklarının Etkileri," Dünya Gıda Dergisi , vol.6, no.4, pp.77-87, 2001
GÜLDAŞ, M. 2001. Dilimlenerek Dondurulmuş Kivi Meyvesinin Kalitesi Üzerine Meyve Olgunluğunun Şeker Organik Asit Çözeltisine Daldırmanın ve Depolama Sıcaklıklarının Etkileri. Dünya Gıda Dergisi , vol.6, no.4 , 77-87.
GÜLDAŞ, M., (2001). Dilimlenerek Dondurulmuş Kivi Meyvesinin Kalitesi Üzerine Meyve Olgunluğunun Şeker Organik Asit Çözeltisine Daldırmanın ve Depolama Sıcaklıklarının Etkileri. Dünya Gıda Dergisi , vol.6, no.4, 77-87.
GÜLDAŞ, METİN. "Dilimlenerek Dondurulmuş Kivi Meyvesinin Kalitesi Üzerine Meyve Olgunluğunun Şeker Organik Asit Çözeltisine Daldırmanın ve Depolama Sıcaklıklarının Etkileri," Dünya Gıda Dergisi , vol.6, no.4, 77-87, 2001
GÜLDAŞ, METİN. "Dilimlenerek Dondurulmuş Kivi Meyvesinin Kalitesi Üzerine Meyve Olgunluğunun Şeker Organik Asit Çözeltisine Daldırmanın ve Depolama Sıcaklıklarının Etkileri." Dünya Gıda Dergisi , vol.6, no.4, pp.77-87, 2001
GÜLDAŞ, M. (2001) . "Dilimlenerek Dondurulmuş Kivi Meyvesinin Kalitesi Üzerine Meyve Olgunluğunun Şeker Organik Asit Çözeltisine Daldırmanın ve Depolama Sıcaklıklarının Etkileri." Dünya Gıda Dergisi , vol.6, no.4, pp.77-87.
@article{article, author={METİN GÜLDAŞ}, title={Dilimlenerek Dondurulmuş Kivi Meyvesinin Kalitesi Üzerine Meyve Olgunluğunun Şeker Organik Asit Çözeltisine Daldırmanın ve Depolama Sıcaklıklarının Etkileri}, journal={Dünya Gıda Dergisi}, year=2001, pages={77-87} }