E. ÇETİN Et Al. , "Pişmeye Hazır Yemeye Hazır ve Çiğ Et ve Et Ürünlerinde Clostridium perfringens enterotoksin cpe varlığının belirlenmesi ile RT PCR Tekniği Kullanılarak Kromozomal ve Plazmid Kaynaklı cpe Toksin Genlerinin Tespit Edilmesi," Uludağ Üniversitesi IV. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri , Bursa, Turkey, 2014
ÇETİN, E. Et Al. 2014. Pişmeye Hazır Yemeye Hazır ve Çiğ Et ve Et Ürünlerinde Clostridium perfringens enterotoksin cpe varlığının belirlenmesi ile RT PCR Tekniği Kullanılarak Kromozomal ve Plazmid Kaynaklı cpe Toksin Genlerinin Tespit Edilmesi. Uludağ Üniversitesi IV. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri , (Bursa, Turkey).
ÇETİN, E., ERKÖSE, E., ATA, Z., YIBAR, A., & TAYAR, M., (2014). Pişmeye Hazır Yemeye Hazır ve Çiğ Et ve Et Ürünlerinde Clostridium perfringens enterotoksin cpe varlığının belirlenmesi ile RT PCR Tekniği Kullanılarak Kromozomal ve Plazmid Kaynaklı cpe Toksin Genlerinin Tespit Edilmesi . Uludağ Üniversitesi IV. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Turkey
ÇETİN, ECE Et Al. "Pişmeye Hazır Yemeye Hazır ve Çiğ Et ve Et Ürünlerinde Clostridium perfringens enterotoksin cpe varlığının belirlenmesi ile RT PCR Tekniği Kullanılarak Kromozomal ve Plazmid Kaynaklı cpe Toksin Genlerinin Tespit Edilmesi," Uludağ Üniversitesi IV. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, Bursa, Turkey, 2014
ÇETİN, ECE Et Al. "Pişmeye Hazır Yemeye Hazır ve Çiğ Et ve Et Ürünlerinde Clostridium perfringens enterotoksin cpe varlığının belirlenmesi ile RT PCR Tekniği Kullanılarak Kromozomal ve Plazmid Kaynaklı cpe Toksin Genlerinin Tespit Edilmesi." Uludağ Üniversitesi IV. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri , Bursa, Turkey, 2014
ÇETİN, E. Et Al. (2014) . "Pişmeye Hazır Yemeye Hazır ve Çiğ Et ve Et Ürünlerinde Clostridium perfringens enterotoksin cpe varlığının belirlenmesi ile RT PCR Tekniği Kullanılarak Kromozomal ve Plazmid Kaynaklı cpe Toksin Genlerinin Tespit Edilmesi." Uludağ Üniversitesi IV. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri , Bursa, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ECE ÇETİN Et Al. }, title={Pişmeye Hazır Yemeye Hazır ve Çiğ Et ve Et Ürünlerinde Clostridium perfringens enterotoksin cpe varlığının belirlenmesi ile RT PCR Tekniği Kullanılarak Kromozomal ve Plazmid Kaynaklı cpe Toksin Genlerinin Tespit Edilmesi}, congress name={Uludağ Üniversitesi IV. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2014}}