B. TAŞ, "Fonksiyonel Bir Gıda Olarak Karabuğday (Fagopyrum esculentum)," In ZİRAAT VE ORMAN VE SU ÜRÜNLERİ ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER CİLT-2 , Ankara: SERUVEN, 2023, pp.213-229.
TAŞ, B. Fonksiyonel Bir Gıda Olarak Karabuğday (Fagopyrum esculentum). 2023. In ZİRAAT VE ORMAN VE SU ÜRÜNLERİ ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER CİLT-2 , SERUVEN, Ankara, 213-229.
TAŞ, B., (2023). Fonksiyonel Bir Gıda Olarak Karabuğday (Fagopyrum esculentum). ZİRAAT VE ORMAN VE SU ÜRÜNLERİ ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER CİLT-2 (pp.213-229), Ankara: SERUVEN.
TAŞ, BİROL. "Fonksiyonel Bir Gıda Olarak Karabuğday (Fagopyrum esculentum)." In ZİRAAT VE ORMAN VE SU ÜRÜNLERİ ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER CİLT-2 , 213-229. Ankara: SERUVEN, 2023
TAŞ, BİROL. "Fonksiyonel Bir Gıda Olarak Karabuğday (Fagopyrum esculentum)." ZİRAAT VE ORMAN VE SU ÜRÜNLERİ ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER CİLT-2 , SERUVEN, 2023, pp.213-229.
TAŞ, B. (2023) "Fonksiyonel Bir Gıda Olarak Karabuğday (Fagopyrum esculentum)", ZİRAAT VE ORMAN VE SU ÜRÜNLERİ ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER CİLT-2 . Ankara: SERUVEN.
@bookchapter{bookchapter, author ={BİROL TAŞ}, chaptertitle={Fonksiyonel Bir Gıda Olarak Karabuğday (Fagopyrum esculentum)}, booktitle={ ZİRAAT VE ORMAN VE SU ÜRÜNLERİ ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER CİLT-2}, publisher={SERUVEN}, city={Ankara},year={2023} }