G. ÖZDEMİR Et Al. , "Bazı Tıbbi Bitkilerle Zenginleştirilmiş Ekmeklerin Duyusal Özellikleri Ve Satın Alma Niyetine Etkisi," Gıda , vol.46, no.4, pp.767-784, 2021
ÖZDEMİR, G. Et Al. 2021. Bazı Tıbbi Bitkilerle Zenginleştirilmiş Ekmeklerin Duyusal Özellikleri Ve Satın Alma Niyetine Etkisi. Gıda , vol.46, no.4 , 767-784.
ÖZDEMİR, G., DÜLGER ALTINER, D., & ŞAHAN, Y., (2021). Bazı Tıbbi Bitkilerle Zenginleştirilmiş Ekmeklerin Duyusal Özellikleri Ve Satın Alma Niyetine Etkisi. Gıda , vol.46, no.4, 767-784.
ÖZDEMİR, GÖZDE, DİLEK DÜLGER ALTINER, And YASEMİN ŞAHAN. "Bazı Tıbbi Bitkilerle Zenginleştirilmiş Ekmeklerin Duyusal Özellikleri Ve Satın Alma Niyetine Etkisi," Gıda , vol.46, no.4, 767-784, 2021
ÖZDEMİR, GÖZDE Et Al. "Bazı Tıbbi Bitkilerle Zenginleştirilmiş Ekmeklerin Duyusal Özellikleri Ve Satın Alma Niyetine Etkisi." Gıda , vol.46, no.4, pp.767-784, 2021
ÖZDEMİR, G. DÜLGER ALTINER, D. And ŞAHAN, Y. (2021) . "Bazı Tıbbi Bitkilerle Zenginleştirilmiş Ekmeklerin Duyusal Özellikleri Ve Satın Alma Niyetine Etkisi." Gıda , vol.46, no.4, pp.767-784.
@article{article, author={GÖZDE ÖZDEMİR Et Al. }, title={Bazı Tıbbi Bitkilerle Zenginleştirilmiş Ekmeklerin Duyusal Özellikleri Ve Satın Alma Niyetine Etkisi}, journal={Gıda}, year=2021, pages={767-784} }