A. Akpınar Bayizit Et Al. , "Fonksiyonel süt ürünlerinin geliştirilmesinde Spirulina platensis ve Chlorella vulgaris’in değerlendirilmesi," 2. Ulusal Sütçülük Kongresi , İzmir, Turkey, pp.203-204, 2019
Akpınar Bayizit, A. Et Al. 2019. Fonksiyonel süt ürünlerinin geliştirilmesinde Spirulina platensis ve Chlorella vulgaris’in değerlendirilmesi. 2. Ulusal Sütçülük Kongresi , (İzmir, Turkey), 203-204.
Akpınar Bayizit, A., Özcan, T., Yılmaz Ersan, L., Mercan, F., & Hassan Ali Babeker, H., (2019). Fonksiyonel süt ürünlerinin geliştirilmesinde Spirulina platensis ve Chlorella vulgaris’in değerlendirilmesi . 2. Ulusal Sütçülük Kongresi (pp.203-204). İzmir, Turkey
Akpınar Bayizit, ARZU Et Al. "Fonksiyonel süt ürünlerinin geliştirilmesinde Spirulina platensis ve Chlorella vulgaris’in değerlendirilmesi," 2. Ulusal Sütçülük Kongresi, İzmir, Turkey, 2019
Akpınar Bayizit, ARZU A. Et Al. "Fonksiyonel süt ürünlerinin geliştirilmesinde Spirulina platensis ve Chlorella vulgaris’in değerlendirilmesi." 2. Ulusal Sütçülük Kongresi , İzmir, Turkey, pp.203-204, 2019
Akpınar Bayizit, A. Et Al. (2019) . "Fonksiyonel süt ürünlerinin geliştirilmesinde Spirulina platensis ve Chlorella vulgaris’in değerlendirilmesi." 2. Ulusal Sütçülük Kongresi , İzmir, Turkey, pp.203-204.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ARZU AKPINAR BAYİZİT Et Al. }, title={Fonksiyonel süt ürünlerinin geliştirilmesinde Spirulina platensis ve Chlorella vulgaris’in değerlendirilmesi}, congress name={2. Ulusal Sütçülük Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2019}, pages={203-204} }