O. GÜRBÜZ Et Al. , "Çilek nektarında renk stabilizasyonuna enzim uygulamasının etkisi," Ulusal Kivi ve Üzümsü Meyveler Sempozyumu , Turkey, pp.295-300, 2003
GÜRBÜZ, O. Et Al. 2003. Çilek nektarında renk stabilizasyonuna enzim uygulamasının etkisi. Ulusal Kivi ve Üzümsü Meyveler Sempozyumu , (Turkey), 295-300.
GÜRBÜZ, O., KUMRAL, A., ALKIN, E., & DAĞDELEN, F., (2003). Çilek nektarında renk stabilizasyonuna enzim uygulamasının etkisi . Ulusal Kivi ve Üzümsü Meyveler Sempozyumu (pp.295-300). , Turkey
GÜRBÜZ, OZAN Et Al. "Çilek nektarında renk stabilizasyonuna enzim uygulamasının etkisi," Ulusal Kivi ve Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Turkey, 2003
GÜRBÜZ, OZAN Et Al. "Çilek nektarında renk stabilizasyonuna enzim uygulamasının etkisi." Ulusal Kivi ve Üzümsü Meyveler Sempozyumu , Turkey, pp.295-300, 2003
GÜRBÜZ, O. Et Al. (2003) . "Çilek nektarında renk stabilizasyonuna enzim uygulamasının etkisi." Ulusal Kivi ve Üzümsü Meyveler Sempozyumu , Turkey, pp.295-300.
@conferencepaper{conferencepaper, author={OZAN GÜRBÜZ Et Al. }, title={Çilek nektarında renk stabilizasyonuna enzim uygulamasının etkisi}, congress name={Ulusal Kivi ve Üzümsü Meyveler Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2003}, pages={295-300} }