M. KANDİL Et Al. , "Gamların prebiyotik Özellikleri," Gıda ve yem Bilimi –Teknolojisi , vol.18, no.2, pp.18-26, 2017
KANDİL, M. Et Al. 2017. Gamların prebiyotik Özellikleri. Gıda ve yem Bilimi –Teknolojisi , vol.18, no.2 , 18-26.
KANDİL, M., YILMAZ ERSAN, L., ÖZCAN, T., & AKPINAR BAYİZİT, A., (2017). Gamların prebiyotik Özellikleri. Gıda ve yem Bilimi –Teknolojisi , vol.18, no.2, 18-26.
KANDİL, MERVENUR Et Al. "Gamların prebiyotik Özellikleri," Gıda ve yem Bilimi –Teknolojisi , vol.18, no.2, 18-26, 2017
KANDİL, MERVENUR Et Al. "Gamların prebiyotik Özellikleri." Gıda ve yem Bilimi –Teknolojisi , vol.18, no.2, pp.18-26, 2017
KANDİL, M. Et Al. (2017) . "Gamların prebiyotik Özellikleri." Gıda ve yem Bilimi –Teknolojisi , vol.18, no.2, pp.18-26.
@article{article, author={MERVENUR KANDİL Et Al. }, title={Gamların prebiyotik Özellikleri}, journal={Gıda ve yem Bilimi –Teknolojisi}, year=2017, pages={18-26} }