E. IŞIK Et Al. , "Yabani Eriğin Antioksidan Özelliğinin Araştırılması," Uludağ Üniversitesi II. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, 13-15 Kasım 2012 , Turkey, 2012
IŞIK, E. Et Al. 2012. Yabani Eriğin Antioksidan Özelliğinin Araştırılması. Uludağ Üniversitesi II. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, 13-15 Kasım 2012 , (Turkey).
IŞIK, E., ŞAHİN, S., DEMİR, C., & MALYER, H., (2012). Yabani Eriğin Antioksidan Özelliğinin Araştırılması . Uludağ Üniversitesi II. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, 13-15 Kasım 2012, Turkey
IŞIK, ESRA Et Al. "Yabani Eriğin Antioksidan Özelliğinin Araştırılması," Uludağ Üniversitesi II. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, 13-15 Kasım 2012, Turkey, 2012
IŞIK, ESRA Et Al. "Yabani Eriğin Antioksidan Özelliğinin Araştırılması." Uludağ Üniversitesi II. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, 13-15 Kasım 2012 , Turkey, 2012
IŞIK, E. Et Al. (2012) . "Yabani Eriğin Antioksidan Özelliğinin Araştırılması." Uludağ Üniversitesi II. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, 13-15 Kasım 2012 , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ESRA IŞIK Et Al. }, title={Yabani Eriğin Antioksidan Özelliğinin Araştırılması}, congress name={Uludağ Üniversitesi II. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, 13-15 Kasım 2012}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}