E. Yıldız, "Espresso İçeren Kahve İçeceklerinin Antioksidan Kapasite, Toplam Fenolik Bileşen ve In Vitro Biyoerişilebilirliğinin Karşılaştırılması," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.12, no.2, pp.791-805, 2022
Yıldız, E. 2022. Espresso İçeren Kahve İçeceklerinin Antioksidan Kapasite, Toplam Fenolik Bileşen ve In Vitro Biyoerişilebilirliğinin Karşılaştırılması. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.12, no.2 , 791-805.
Yıldız, E., (2022). Espresso İçeren Kahve İçeceklerinin Antioksidan Kapasite, Toplam Fenolik Bileşen ve In Vitro Biyoerişilebilirliğinin Karşılaştırılması. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.12, no.2, 791-805.
Yıldız, ELİF. "Espresso İçeren Kahve İçeceklerinin Antioksidan Kapasite, Toplam Fenolik Bileşen ve In Vitro Biyoerişilebilirliğinin Karşılaştırılması," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.12, no.2, 791-805, 2022
Yıldız, ELİF. "Espresso İçeren Kahve İçeceklerinin Antioksidan Kapasite, Toplam Fenolik Bileşen ve In Vitro Biyoerişilebilirliğinin Karşılaştırılması." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.12, no.2, pp.791-805, 2022
Yıldız, E. (2022) . "Espresso İçeren Kahve İçeceklerinin Antioksidan Kapasite, Toplam Fenolik Bileşen ve In Vitro Biyoerişilebilirliğinin Karşılaştırılması." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.12, no.2, pp.791-805.
@article{article, author={ELİF YILDIZ}, title={Espresso İçeren Kahve İçeceklerinin Antioksidan Kapasite, Toplam Fenolik Bileşen ve In Vitro Biyoerişilebilirliğinin Karşılaştırılması}, journal={Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2022, pages={791-805} }