O. Çelen And C. Avcıkurt, "Döner ve Kebapçıların Yiyecek-İçecek Hijyenine Yönelik Bilgi Düzeyi: Ankara İlinde Bir Araştırma (Knowledge about the Food and Beverage Hygiene of Döner and Kebab Handlers : A Research in Ankara Province)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.5, pp.303-323, 2017
Çelen, O. And Avcıkurt, C. 2017. Döner ve Kebapçıların Yiyecek-İçecek Hijyenine Yönelik Bilgi Düzeyi: Ankara İlinde Bir Araştırma (Knowledge about the Food and Beverage Hygiene of Döner and Kebab Handlers : A Research in Ankara Province). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.5 , 303-323.
Çelen, O., & Avcıkurt, C., (2017). Döner ve Kebapçıların Yiyecek-İçecek Hijyenine Yönelik Bilgi Düzeyi: Ankara İlinde Bir Araştırma (Knowledge about the Food and Beverage Hygiene of Döner and Kebab Handlers : A Research in Ankara Province). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.5, 303-323.
Çelen, ONUR, And Cevdet Avcıkurt. "Döner ve Kebapçıların Yiyecek-İçecek Hijyenine Yönelik Bilgi Düzeyi: Ankara İlinde Bir Araştırma (Knowledge about the Food and Beverage Hygiene of Döner and Kebab Handlers : A Research in Ankara Province)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.5, 303-323, 2017
Çelen, ONUR And Avcıkurt, Cevdet. "Döner ve Kebapçıların Yiyecek-İçecek Hijyenine Yönelik Bilgi Düzeyi: Ankara İlinde Bir Araştırma (Knowledge about the Food and Beverage Hygiene of Döner and Kebab Handlers : A Research in Ankara Province)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.5, pp.303-323, 2017
Çelen, O. And Avcıkurt, C. (2017) . "Döner ve Kebapçıların Yiyecek-İçecek Hijyenine Yönelik Bilgi Düzeyi: Ankara İlinde Bir Araştırma (Knowledge about the Food and Beverage Hygiene of Döner and Kebab Handlers : A Research in Ankara Province)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.5, pp.303-323.
@article{article, author={ONUR ÇELEN And author={Cevdet Avcıkurt}, title={Döner ve Kebapçıların Yiyecek-İçecek Hijyenine Yönelik Bilgi Düzeyi: Ankara İlinde Bir Araştırma (Knowledge about the Food and Beverage Hygiene of Döner and Kebab Handlers : A Research in Ankara Province)}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2017, pages={303-323} }