N. ERSOYAK Et Al. , "Gıdaların Kurutulmasında ve Ön İşlem Uygulamalarında Kullanılan Yenilikçi Yöntemler," In Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Akademik Çalışmalar VII , İksad Yayınları, 2024, pp.61-112.
ERSOYAK, N. Et Al. Gıdaların Kurutulmasında ve Ön İşlem Uygulamalarında Kullanılan Yenilikçi Yöntemler. 2024. In Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Akademik Çalışmalar VII , İksad Yayınları, 61-112.
ERSOYAK, N., KOÇ ALİBAŞOĞLU, E., & YOLCI ÖMEROĞLU, P., (2024). Gıdaların Kurutulmasında ve Ön İşlem Uygulamalarında Kullanılan Yenilikçi Yöntemler. Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Akademik Çalışmalar VII (pp.61-112), İksad Yayınları.
ERSOYAK, NESLİHAN, ELİF KOÇ ALİBAŞOĞLU, And PERİHAN YOLCI ÖMEROĞLU. "Gıdaların Kurutulmasında ve Ön İşlem Uygulamalarında Kullanılan Yenilikçi Yöntemler." In Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Akademik Çalışmalar VII , 61-112. İksad Yayınları, 2024
ERSOYAK, NESLİHAN Et Al. "Gıdaların Kurutulmasında ve Ön İşlem Uygulamalarında Kullanılan Yenilikçi Yöntemler." Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Akademik Çalışmalar VII , İksad Yayınları, 2024, pp.61-112.
ERSOYAK, N. KOÇ ALİBAŞOĞLU, E. And YOLCI ÖMEROĞLU, P. (2024) "Gıdaların Kurutulmasında ve Ön İşlem Uygulamalarında Kullanılan Yenilikçi Yöntemler", Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Akademik Çalışmalar VII . İksad Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={NESLİHAN ERSOYAK Et Al. }, chaptertitle={Gıdaların Kurutulmasında ve Ön İşlem Uygulamalarında Kullanılan Yenilikçi Yöntemler}, booktitle={ Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Akademik Çalışmalar VII}, publisher={İksad Yayınları}, city={},year={2024} }