T. Özcan Et Al. , "Yoğurt Teknolojisi," In Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri , Ankara: Nobel Yayınevi, 2022, pp.387-411.
Özcan, T. Et Al. Yoğurt Teknolojisi. 2022. In Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri , Nobel Yayınevi, Ankara, 387-411.
Özcan, T., Yılmaz Ersan, L., Keser, G., Ciniviz, M., & Narlı, M. B., (2022). Yoğurt Teknolojisi. Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri (pp.387-411), Ankara: Nobel Yayınevi.
Özcan, TÜLAY Et Al. "Yoğurt Teknolojisi." In Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri , 387-411. Ankara: Nobel Yayınevi, 2022
Özcan, TÜLAY Et Al. "Yoğurt Teknolojisi." Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri , Nobel Yayınevi, 2022, pp.387-411.
Özcan, T. Et Al. (2022) "Yoğurt Teknolojisi", Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri . Ankara: Nobel Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={TÜLAY ÖZCAN Et Al. }, chaptertitle={Yoğurt Teknolojisi}, booktitle={ Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri}, publisher={Nobel Yayınevi}, city={Ankara},year={2022} }