T. ÖZCAN Et Al. , "Yoğurt Teknolojisi," In Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri , Ankara: Nobel, 2022, pp.387-411.
ÖZCAN, T. Et Al. Yoğurt Teknolojisi. 2022. In Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri , Nobel, Ankara, 387-411.
ÖZCAN, T., YILMAZ ERSAN, L., KESER, G., CİNİVİZ, M., & NARLI, M. B., (2022). Yoğurt Teknolojisi. Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri (pp.387-411), Ankara: Nobel.
ÖZCAN, TÜLAY Et Al. "Yoğurt Teknolojisi." In Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri , 387-411. Ankara: Nobel, 2022
ÖZCAN, TÜLAY Et Al. "Yoğurt Teknolojisi." Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri , Nobel, 2022, pp.387-411.
ÖZCAN, T. Et Al. (2022) "Yoğurt Teknolojisi", Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri . Ankara: Nobel.
@bookchapter{bookchapter, author ={TÜLAY ÖZCAN Et Al. }, chaptertitle={Yoğurt Teknolojisi}, booktitle={ Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri}, publisher={Nobel}, city={Ankara},year={2022} }