N. Kanat Et Al. , "Süt Ürünlerinin Zenginleştirilmesinde Kullanılan Baharatların Fonksiyonel Etkileri," Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.37, no.1, pp.221-239, 2023
Kanat, N. Et Al. 2023. Süt Ürünlerinin Zenginleştirilmesinde Kullanılan Baharatların Fonksiyonel Etkileri. Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.37, no.1 , 221-239.
Kanat, N., Yılmaz Ersan, L., & Özcan, T., (2023). Süt Ürünlerinin Zenginleştirilmesinde Kullanılan Baharatların Fonksiyonel Etkileri. Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.37, no.1, 221-239.
Kanat, NİHAL, LÜTFİYE YILMAZ ERSAN, And TÜLAY ÖZCAN. "Süt Ürünlerinin Zenginleştirilmesinde Kullanılan Baharatların Fonksiyonel Etkileri," Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.37, no.1, 221-239, 2023
Kanat, NİHAL Et Al. "Süt Ürünlerinin Zenginleştirilmesinde Kullanılan Baharatların Fonksiyonel Etkileri." Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.37, no.1, pp.221-239, 2023
Kanat, N. Yılmaz Ersan, L. And Özcan, T. (2023) . "Süt Ürünlerinin Zenginleştirilmesinde Kullanılan Baharatların Fonksiyonel Etkileri." Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online) , vol.37, no.1, pp.221-239.
@article{article, author={NİHAL KANAT Et Al. }, title={Süt Ürünlerinin Zenginleştirilmesinde Kullanılan Baharatların Fonksiyonel Etkileri}, journal={Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)}, year=2023, pages={221-239} }