A. ÖZKAN KARABACAK Et Al. , "Fonksiyonel Özellikler," In Gıdaların Mühendislik ve Kalite Özellikleri , Nobel Akademik Yayıncılık, 2024, pp.397-448.
ÖZKAN KARABACAK, A. Et Al. Fonksiyonel Özellikler. 2024. In Gıdaların Mühendislik ve Kalite Özellikleri , Nobel Akademik Yayıncılık, 397-448.
ÖZKAN KARABACAK, A., TAMER, C. E., & DURGUT MALÇOK, S., (2024). Fonksiyonel Özellikler. Gıdaların Mühendislik ve Kalite Özellikleri (pp.397-448), Nobel Akademik Yayıncılık.
ÖZKAN KARABACAK, AZİME, CANAN ECE TAMER, And Senanur DURGUT MALÇOK. "Fonksiyonel Özellikler." In Gıdaların Mühendislik ve Kalite Özellikleri , 397-448. Nobel Akademik Yayıncılık, 2024
ÖZKAN KARABACAK, AZİME Ö. Et Al. "Fonksiyonel Özellikler." Gıdaların Mühendislik ve Kalite Özellikleri , Nobel Akademik Yayıncılık, 2024, pp.397-448.
ÖZKAN KARABACAK, A. TAMER, C. E. And DURGUT MALÇOK, S. (2024) "Fonksiyonel Özellikler", Gıdaların Mühendislik ve Kalite Özellikleri . Nobel Akademik Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={AZİME ÖZKAN KARABACAK Et Al. }, chaptertitle={Fonksiyonel Özellikler}, booktitle={ Gıdaların Mühendislik ve Kalite Özellikleri}, publisher={Nobel Akademik Yayıncılık}, city={},year={2024} }